Å bo sentralt er et begrep som ofte gis vide tolkninger. Vi mener at du skal kunne komme deg rundt til de vesentligste fasiliteter og servicetilbud til fots – det kan du på Sole. På Sole ligger både barnehager, barneskole og ungdomsskole. Det er også flerbrukshall med bl.a ballsport og klatring. Naturen er også en del av Vestby og marka er et populært utfluktsmål med turstier sommerstid og skiløyper om vinteren. Det er flere, flotte strender kun 10 minutters kjøring unna. Her finner du bl.a. Hvitsten, Emmerstad og Kroken.

Vestby er et område i sterk vekst og er meget tiltalende for mange. Ypperlig pendleravstand til Oslo – ca. 35 minutter med tog/bil, togstasjonen ligger ca. 10 minutters gange fra boligen.

Solebolig ligger i Vestby omtrent 9 kilometer sørøst for Drøbak, 20 kilometer nord for Moss, og 40 kilometer sør for Oslo.

Solebolig har en sentral og fin beliggenhet i Vestby. Prosjektet ligger rolig til i et grønt område med naturen som nærmeste nabo. Boligene på Sole gir deg muligheten til å kombinere en urban livsstil med et rolig og tilbaketrukket liv i grønne omgivelser. Boligene gir deg roen du trenger i et rolig og avskjermet bomiljø. Samtidig er du bare noen minutters gange fra bylivets gleder med et utall av forretninger, servicetilbud og hyggelige serveringssteder i sentrum.